Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

Lancering Freelance Mastermind

Recent heb ik een nieuw project gelanceerd: Freelance Mastermind. Dit is een online omgeving waarin tekstschrijvers, webdesigners, illustrators, fotografen, videografen, marketeers, bloggers, vloggers, podcasters web en app developers, SEO specialisten, virtual assistants, coaches, storytellers, community managers en influencers kunnen werken aan hun persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling.

Freelancers lopen net als MKB-ondernemers voortdurend tegen uitdagingen aan. Deze moeten ze zien te overwinnen om stappen voorwaart te zetten. Met Freelance Mastermind wil ik voor freelancers een ruimte scheppen waarin ze coaching kunnen krijgen, van elkaar kunnen leren en samen uitdagingen kunnen overwinnen.

Veel freelancers hebben daarnaast niet alleen hulp nodig bij het ontwikkelen van hun businessmodel, maar ook bij de ontwikkeling van hun mindset.

Het kost training om een mindset te ontwikkelen die gefocust, gedisciplineerd en productief is. Als freelancer zal je dus mentaal weerbaar moeten zijn. Opstaan als je gevallen bent… doorzetten als het moeilijk wordt. Om deze obstakels te overwinnen is een krachtige mindset key.

Het uitgangspunt van de Freelance Mastermind is dan ook: maximale waarde creëren door freelancers te helpen met het versnellen van hun leerproces.

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved