Jouw job is om iets werkend te krijgen

Iets werkt nóg niet.

Dit is het punt waar iedereen begint. Iedereen begint met een idee, een ambitie of een verlangen dat zich alleen nog maar afspeelt in je hoofd. Zo begint iedere creatie. Hoe groot of klein deze ook mag zijn.

De uitdaging is om zo'n creatie vervolgens werkend te krijgen.

Dit vraagt om commitment en een visie waar je 100% achter staat. Je hebt daarnaast doorzettingsvermogen nodig voor wanneer het even tegenzit. Maar ook de juiste tools en mensen om mee samen te werken. Allemaal noodzakelijke dingen om een project werkend te krijgen.

Succes is omgaan met teleurstellingen zonder enthousiasme te verliezen. Zie het als een muur waar je voor staat, wetend dat aan de andere kant van deze muur de oplossing ligt.

Jouw job is om aan die kant van de muur te komen. Hoe je dit doet? Dat is helemaal aan jou. Sloop de muur, pak een ladder of graaf desnoods een tunnel… Het maakt niet uit wat je doet of voor welke strategie je kiest: zolang je maar aan de andere kant van de muur komt!

Aan de andere kant wordt je droom de nieuwe werkelijkheid. Daar werken de dingen zoals jij dat wilt. Dit is jouw job: zorgen dat je aan de andere kant van de muur komt.

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
link