Je kunt een expert worden in het maken van keuzes

Als ik alle inzichten en strategieën terug zou brengen tot één vaardigheid die de grootste impact heeft op ons leven, dan is het wel keuzes maken.

De keuzes die we maken hebben letterlijk op alles in ons leven invloed. Van hoe productief we zijn, tot hoe we onszelf voelen en hoe we omgaan met anderen.

De uitdaging is om steeds betere keuzes te leren maken. Dat is de sleutel naar positieve verandering. Maar waarom is dit zo uitdagend?

Omdat niemand bij zijn geboorte de handleiding ontvangt: hoe leer ik betere keuzes maken?

Het is een proces van intensief zelfonderzoek, leren van rolmodellen en van vallen en opstaan.

Betere keuzes maken is een vaardigheid. En de eerste stap die je bij het ontwikkelingsproces moet maken is om jezelf bewust te worden van je gedrag.

Welke keuzes zou jij willen veranderen? Waarom? Wat is het effect van die keuzes?

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram