Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

Innerlijke rust is een keuze

Hoe voelt onrust? Waarschijnlijk weet je wel hoe dit voelt. Maar weet je ook hoe innerlijke rust voelt?

Onrust en innerlijke rust zijn als een oceaan. Aan de oppervlakte kan het er behoorlijk heftig aan toe gaan. Hoge golven, heftige stormen, harde wind en regen teisteren de oppervlakte. Maar als je diep genoeg duikt, ervaar je de rust en stilte van de oceaan. Het is maar een klein gedeelte van de totale oceaan dat onrustig kan zijn.

In ons leven kan het er aan de oppervlakte ook heftig aan toe gaan. Relaties die we verbreken, geliefden die we verliezen, de onzekerheid van voldoende inkomsten, ziektes, blessures, conflicten, prestatiedruk, stress…

Maar net als bij de oceaan heerst er diep binnenin ons een immense vrede. Een enorme stilte. Meditatie helpt ons in contact te komen met deze innerlijke stilte om deze steeds verder te verdiepen.

Wil je experimenteren met meditatie? Download direct twee effectieve meditatietechnieken.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram