Iedereen doet alles en niemand doet iets

De titel is een beetje kort door de bocht, maar de strekking is duidelijk: als iedereen overal verantwoordelijk voor is, dan heeft dit een remmend effect op het creatieproces.

Het is funest voor de productiviteit als er geen duidelijke afspraken zijn over wie waar verantwoordelijk voor is en hoe de rolverdeling is.

Hierdoor krijg je een afschuifcultuur. Dit betekent dat iemand altijd de schuld geeft aan een ander als die wordt aangesproken op een probleem.

Zorg dat je als ondernemer een cultuur creëert waarin duidelijk is wie waar verantwoordelijk voor is. Wat je wilt voorkomen is dat iedereen alles doet en niemand iets.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram