Iedereen die top wil blijven presteren, zoekt voortdurend naar duidelijkheid

Wat moet vandaag de grootste winst zijn binnen je business?
Wat is de belangrijkste taak die vandaag wordt volbracht?
Wat moet je vandaag doen om in de toekomst nog beter te presteren?

Dit zijn drie hele mooie vragen waar je een antwoord op moet kunnen geven als je vandaag en in de toekomst optimaal wilt blijven presteren.

Eén van de belangrijkste dingen is om zaken vanuit het juiste perspectief te blijven zien. En iedereen, maar dan ook echt iedere toppresteerder, heeft hier voortdurend feedback over nodig.

Waarom?

Omdat presteren hand in hand gaat met 100% focus. Hierdoor ben je in staat om top te presteren, maar het bijeffect is wel dat je een tunnelvisie ontwikkelt.

Tunnelvisies zijn schadelijk voor je prestaties. Je ziet namelijk maar één waarheid: die van jou. En jouw waarheid is niet altijd juist!

Zorg voor betrouwbare mensen om je heen met wie je kunt brainstormen en die jou kritische vragen stellen, zodat nieuwe perspectieven zich openbaren.

Iedereen die top wil blijven presteren, zoekt voortdurend naar duidelijkheid.

Hoe creëer jij duidelijkheid voor jezelf?

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram