How to truly listen | Evelyn Glennie

Soms heb je van die video’s die je raken. Deze video van Evelyn Glennie is daar één van. Evelyn is een dove muzikant. Ja je leest het goed: doof. Dit is geen spelfout. Haar doel is om de wereld te leren luisteren.

Leren luisteren is een vaardigheid waar we onszelf in kunnen verbeteren. Als je oprecht naar de ander luistert, dan doet dit iets met de kwaliteit van de verbinding die tot stand komt. Maar ook met je volledige aandacht luisteren naar de natuur, muziek en alle andere geluiden om je heen heeft een impact op je bewustzijnsniveau.

Laat je inspireren door het filmpje van Evelyn Glennie. De beeldkwaliteit is niet superscherp (video dateert uit 2003), maar haar boodschap daarentegen wel!

 

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram