Hoeveel kaarsen kun je met een brandende kaars aansteken?

Antwoord: Oneindig veel totdat de brandende kaars waarmee je ze aansteekt dooft!

Zo werkt het ook met ons bewustzijn. Als jij bewust in het leven staat, dan straal je een bepaalde energie uit die een positieve impact op je eigen leven heeft, maar ook op die van anderen.

Bepaalde bronnen in het leven zijn onuitputtelijk. Liefde kun je blijven geven, iedere dag weer opnieuw. Het raakt niet op. Ook kun je iedere dag weer opnieuw je volledige aandacht aan iets geven. Dus ook aan de creaties waar je aan werkt...

Denk niet in beperkingen. Denk in de onuitputtelijkheid van het leven. Creativiteit blijft stromen, of je nu 20 of 90 bent. De vraag is alleen of je je hier bewust van bent en of je er vervolgens iets mee doet.

Geef alles zonder bang te zijn dat iets opraakt. Uiteindelijk zal je zien dat de energie op allerlei manieren door je leven stroomt.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram