Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

Hoe kom ik erachter wat ik nu echt wil?

We struggelen allemaal wel eens in ons leven. Bij ondernemers is dit niet anders. Ook zij kunnen vastlopen en zichzelf afvragen: wat wil ik nu echt?

Een paar tips:

  1. Verzorg jezelf fysiek, mentaal en emotioneel goed. Je moet in de juiste state zijn. De juiste energie is nodig om creatief te kunnen denken. Zorgen dat je goed in je vel zit is daarom altijd het startpunt.
  2. Stel jezelf de juiste vragen. Eerder schreef ik Belabberde vragen produceren belabberde resultaten. Alleen als je jezelf de juiste vragen stelt, zet je jezelf op het spoor van oplossingen.
  3. Brainstorm met anderen. Zij kunnen je helpen om bepaalde zaken in een nieuw perspectief te zien. Deze nieuwe perspectieven creëren namelijk nieuwe werkelijkheden.
  4. Mediteer. Meditatie is mysterieus. Er gebeuren processen binnenin ons die transformatie in gang zetten. Meditatie hoef je rationeel niet te begrijpen, dat kun je ook niet.
  5. Ontdek wat je wilt geven. Met welke talenten, vaardigheden of capaciteiten wil je de wereld om je heen inspireren? Als je je focust op wat je te geven hebt, dan zet je de poort naar vreugde en blijdschap open.

Ga aan de slag met één of meerdere tips en zie wat er gebeurt!

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram