Hoe kan dit gesprek waardevol voor je worden ingevuld?

Stel deze vraag maar eens aan het begin van een gesprek. Dit is een vraag waarmee je jouw gesprekspartner direct in staat stelt om waarde te creëren.

Een ander voordeel van deze vraag is dat je gelijk tot de kern komt. Ik stel deze vraag altijd aan het begin van een coachsessie: hoe kan dit gesprek waardevol voor je worden ingevuld?

Soms schrikken mensen van deze vraag. Ze zijn niet voorbereid of weten niet precies waar ze naar op zoek zijn. Vaak valt het gesprek dan even stil. Deze vraag daagt mensen uit om na te denken over wat nu echt belangrijk voor ze is.

Pas de vraag maar eens toe en ervaar wat voor effect het heeft.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram