Hoe belangrijk is je gezondheid voor jou?

Vraagje: op een schaal van 1 tot 10, hoe belangrijk is gezondheid voor jou? Hoe lager het cijfer, des te minder belangrijk je gezondheid voor jou is.

Heb je een hoog cijfer gegeven? Ik hoop van wel, anders ben je misschien mentaal wel ziek. Toch?

Stel jezelf nu eens de vraag: zit er een groot verschil tussen het verlangen om gezond te willen leven en jouw eigen gezondheid?

Als jouw gezondheid super belangrijk voor je is, maar je doet weinig tot niets om je gezondheid positief te beïnvloeden, dan leeft er ergens een conflict in je. Je zegt ‘dit’ en je doet ‘dat’. Leeft er een conflict in je?

Hoe is het gesteld met jouw fysieke, emotionele en mentale gezondheid? Lig je op koers voor het bereiken van een optimale gezondheid of moet je jouw leven drastisch veranderen?

De kwaliteit van je leven staat in directe relatie met de kwaliteit en kwantiteit van de energie die je in je leven ervaart.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram