Heb jij moeite om all-in te gaan?

Laatst vertelde een ondernemer mij dat hij moeite had om all-in te gaan. Mijn wedervraag was: Waar binnen je business heb je moeite om all-in te gaan?

Het was toen stil en vervolgens was het nog een poosje stil. Daarna kwam een antwoord dat hij niet zo goed wist welke strategie hij moest uitrollen voor zijn marketing en zijn sales.

Dit laat zien dat dat we moeite hebben om all-in te gaan als onze focus niet scherp is. Toch zal je deze struggle als ondernemer moeten overwinnen.

Verschuif je focus van niet precies weten welke strategie je wilt toepassen naar: Ik ben gecommitteerd om net zolang door te zetten totdat ik een oplossing heb gevonden.

All-in gaan betekent vertrouwen hebben dat de weg zich ontvouwt gedurende het proces. All-in gaan is de enige weg die leidt naar oplossingen.

Ga jij all-in?

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram