Heb jij een harde reset nodig?

Wat doe je als een programma op je computer vastloopt? Waarschijnlijk sluit je het programma dan af en start je het opnieuw op. Negen van de tien keer zal het probleem hiermee opgelost zijn. Maar soms ook niet... Wat doe jij als je het programma niet kunt afsluiten en je computer ook niet meer reageert?

De enige optie die op dat moment werkt is de aan- en uitknop van je computer een paar seconden ingedrukt houden. Dit sluit alle programma’s af en zorgt ervoor dat je computer een harde reset maakt.

Als je in het dagelijkse leven of tijdens je business vastloopt, dan komt de harde reset goed van pas. Vaak kun je alleen de dagelijkse sleur doorbreken als je een grote verandering in je leven doorvoert. En dan bedoel ik niet een project even een paar uurtjes met rust laten, maar echt even de tijd nemen om jezelf te resetten.

Je kunt je kracht hervinden door goed uit te rusten. Een paar dagen ontspannen in een heerlijk resort of een bosrijke omgeving kan wonderen doen.

En in extreme gevallen moet je er echt helemaal tussenuit en jezelf intensief laten coachen in een fantastische omgeving. Dat is het grootste cadeau dat je jezelf dan kunt geven.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram