Geniet van de kleine dingen

Soms zijn we zo druk bezig met het oplossen van allerlei business problemen dat we helemaal vergeten te genieten van de kleine dingen.

Op het moment dat we de kleine dingen vergeten, dan missen we iets in ons leven. We zien de details niet meer. Een bloem, een vogel, een boom…

We haasten en jagen maar door het leven heen. Waar ben je onderweg naartoe dat zo belangrijk is dat je de kleine dingen om je heen vergeet?

Er is niets mis met snel gaan, ambitieus zijn en hard werken. Het wordt alleen wel een probleem als je de kleine dingen niet meer waarneemt. Want dan mis je de verbinding met het leven. Dan wordt dit moment niets anders dan een brug naar het volgende moment. Een brug om zo snel mogelijk ergens anders te komen.

Als je ongelukkig bent in dit moment, dan heb je een belabberde levenskwaliteit. Sta regelmatig stil, relativeer en onderzoek van welke kleine dingen jij geniet.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram