Focus je zeven dagen lang op deze ene vraag

Nee, je krijgt geen vraag van me.

Hoe kan ik nu bepalen wat momenteel een belangrijke vraag voor jou is? Onmogelijk!

Denk eens even goed na.
Op welke vraag zoek jij nu een antwoord?

Besteed tijd aan het formuleren van deze vraag. Ik coach zoveel ondernemers en altijd zijn ze wel op zoek naar een antwoord. Niets mis mee. Als je mooie dingen wilt creëren dan moet je juist op zoek gaan naar antwoorden.

Maar als je te snel op zoek gaat naar een antwoord, zonder voldoende aandacht besteed te hebben aan je vraag; dan krijg je een antwoord waar je niets mee kunt.

Heel snel de verkeerde kant opgaan brengt je alleen maar verder van je doel. Belabberde vragen produceren belabberde resultaten schreef ik eerder.

Formuleer je vraag kort en bondig. Stel hem jezelf vervolgens zeven dagen lang en meerdere keren per dag. Je zal zien dat zich kleine inzichten gaan openbaren.

Wat is jouw vraag?

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram