Een klein steentje in je schoen gaat irriteren

Heb je wel eens een klein steentje in je schoen gehad tijdens het wandelen? Soms denk ik: “Ik voel het bijna niet, het zal zo wel weggaan.” Dit praat ik mezelf aan omdat ik eigenlijk helemaal geen zin heb om mijn wandelschoen uit te trekken en het steentje eruit te halen.

Maar wat denk je? De irritatie van dat piepkleine steentje verdwijnt niet. Het blijft zeuren en schreeuwen om mijn aandacht. Waarop ik even later toch besluit om mijn schoen uit te doen en het steentje te verwijderen.

In onze business en ons privéleven hebben we ook van die kleine steentjes die gaan irriteren als we ze niet verwijderen.

Wacht niet met het verwijderen van dat kleine steentje. Doe het direct. Kleine steentjes blijven irriteren en op lange termijn kunnen ze pijnlijke wonden veroorzaken.

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
link