Doe wat je doet met liefde

Ikea heeft een mooie oneliner: “Aandacht maakt alles mooier.”

Aandacht = Liefde.

Als jij ergens je volledige aandacht op richt dan voorzie je het van de juiste kwaliteit energie.

Voor mij is er niets zo frustrerend als samenwerken met mensen die geen liefde stoppen in hetgeen wat ze doen. Wat ze doen is mechanisch. Ze doen het om bezig te zijn, geld te verdienen of omdat het moet. Maar er zit totaal geen liefde in. En alles wat gecreëerd wordt zonder liefde ontbeert kwaliteit en de juiste energie.

Doe met zorg…
Doe met aandacht…
Doe vanuit je hart…

Het is geen probleem als een creatie nog niet voldoet aan een bepaalde standaard. Geef de volgende dag gewoon weer je volledige aandacht aan diezelfde creatie en je zal zien dat er verbeteringen plaatsvinden.

Doen met je volledige aandacht brengt een stroom van creatieve energie op gang. Deze energie is helend, transformerend, mooi en allesomvattend.

Doe met liefde en inspireer de wereld met jouw unieke talenten.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram