Doe de dingen beter dan ze ooit gedaan zijn

Iets diep binnen in mij wil altijd competitie spelen. De competitie aangaan met mezelf om een betere versie te worden dan dat ik gisteren was.

Ik hou van uitdagende doelen stellen om er vervolgens met fucking alles wat ik heb voor te gaan.

Dit is dan ook waar ik ondernemers en hun teams bij help: een doorbraak realiseren naar het volgende niveau. Vanuit mijn visie begint deze verandering altijd met de mindset: doe de dingen beter dan dat ze ooit gedaan zijn.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram