Dit zijn de vijf belangrijkste dingen die een jaar lang iedere dag bloggen mij hebben opgeleverd:

  1. Ik heb mezelf beter leren kennen, vooral in de periodes dat het lastig was om content te produceren. Soms wilde ik mijn Macbook het liefst uit het raam gooien.
  2. Over veel onderwerpen (leiderschap, mindset, storytelling, …) heb ik een scherpere visie ontwikkeld.
  3. Ik heb mijn gedrag moeten veranderen om zeven blogs per week te kunnen produceren. Ik ben vroeg in de ochtend gaan schrijven.
  4. Er zijn hele mooie samenwerkingen uit voort gekomen met mensen die mij ondersteunen. Denk aan tekstschrijvers, designer, VA’s en IT specialisten.
  5. Ondernemers die ik coach kan ik snel voorzien van relevante informatie door mijn blogs met hen te delen.

Mijn favoriete blog van het afgelopen jaar is: Drie niveaus van relaties die een ondernemer moet begrijpen om op alle fronten top te presteren.

Ik heb een commitment gemaakt voor 1000 dagen bloggen, dus we hebben nog wel even te gaan.

Waaraan zou jij jezelf een jaar willen committeren? Daar ben ik wel benieuwd naar!

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram