De videotool ‘Loom’

Soms komen er van die nieuwe tools op je pad waarvan je direct denkt: wow! Loom is voor mij zo’n tool.

Loom is een videosoftware die je snel video’s laat maken en delen via een link. Dit werkt zo snel en effectief dat ik het dagelijks gebruik. Het grote voordeel van Loom is dat anderen ook nog commentaar kunnen geven op je gedeelde video. Met andere woorden: een super effectieve en productiviteit verhogende tool die niet in je toolbox mag ontbreken.

Op de website van Loom staat een interessant stukje over informatie verwerken:

Video is simpelweg een betere manier om te communiceren. We kunnen zes keer sneller praten dan dat we kunnen typen. Onze hersenen verwerken visuele informatie 60.000 keer sneller dan tekst. Mensen onthouden informatie beter wanneer deze wordt gezien en gehoord in vergelijking met het lezen van tekst. Dit komt omdat de verwerkingskracht van ons brein voor 50% afgestemd is op visuele input. Dit zijn feiten.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram