De twee belangrijkste dingen in het leven

  1. Energie
  2. Tijd

Energie is te herleiden naar je gezondheid, je focus, naar weten wie je bent en uiteindelijk naar de waarde die je wilt creëren. Als het je aan energie ontbreekt, ervaar je een belabberde levenskwaliteit en mis je de power om dingen mogelijk te maken.

Tijd besteed aan onzinnige dingen is verloren tijd. Deze tijd had je kunnen spenderen aan dingen die werkelijk belangrijk voor je zijn. Tijd doorbrengen met familie of vrienden, tijd stoppen in het realiseren van je doelen of tijd vrij maken om nieuwe vaardigheden te leren. Jouw en mijn tijd is gelimiteerd. We hebben allemaal een deadline in dit leven. We kunnen helaas geen tijd bijkopen. Weg is weg.

Leer nee te zeggen tegen de dingen die je niet gelukkig maken. En zeg ja tegen de dingen die energie opleveren en helpen bij het realiseren van je grootste dromen.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram