De magie van een start maken

Een van de meest frustrerende dingen om te doen vind ik: beginnen met schrijven op een lege pagina... Waar begin ik? Hoe open ik? Wat wordt mijn boodschap?

Een van de grootste lessen die ik in mijn leven heb geleerd is: maak een start. Het maakt niet uit wat je wilt creëren. Begin gewoon. Je gaat merken dat je na een half uurtje al verder bent dan toen je begon.

Een start maken creëert een fundament waar je op verder kunt bouwen. Dit is het geheim van productief zijn. Beginnen. Als je eenmaal bezig bent en het balletje gaat rollen dan beleef je hier veel plezier aan.

Niets, maar dan ook niets komt van de grond als je geen start maakt. Begin daarom nu.

Waar ga jij vandaag aan beginnen?

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram