De kracht van keuzes

Het fundament van mijn visie is gebouwd op het principe ‘de kracht van keuzes’. Als je de kwaliteit van je leven, je relaties of de impact die je met je business creëert wilt verbeteren, dan zal je ‘betere keuzes’ moeten leren maken.

Dit zijn de twee belangrijkste inzichten die ik in mijn leven heb opgedaan:

  1. Ieder moment kun je een nieuwe keuze maken.
    Jij en ik hebben het vermogen om op ieder moment een nieuwe keuze te maken. Hierdoor kun je direct de koers van je leven veranderen als je dat zou willen. Het vermogen om ieder moment een nieuwe keuze te kunnen maken is de sleutel naar vrijheid. Het stelt je in staat om je leven te leiden op je eigen voorwaarden.

  2. Het maken van keuzes is een vaardigheid.
    Jij en ik kunnen betere keuzes leren maken. Als je betere keuzes leert maken, dan ga je betere resultaten krijgen. Dit heeft een enorm positieve impact op je leven, je relaties en de zakelijke ambities die je nastreeft.

De sleutelvraag bij dit alles is: Hoe ga ik steeds betere keuzes leren maken?

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
link