Blog 500

We zijn op de helft van een uitdaging om 1000 dagen achterelkaar te bloggen. Tenminste, als ik na deze 1000 dagen stop... Dat zien we dan wel weer. Voor nu geeft het me houvast om daar naartoe te werken.

Vanaf september (2020) heb ik ongeveer vier maanden intensief gewerkt aan het uitwerken van mijn visie over OKR: Een goal-setting methode voor bedrijven met groeiambities.

Dit was een enorm project en het kostte veel kruim. Maar het heeft me wel veel inzichten opgeleverd over hoe je het beste doelen kunt stellen als ondernemer. Het was de tijdsinvestering meer dan waard.

Als ik terugblik op de maand december, dan moet ik eerlijk toegeven dat het bloggen mij even zwaar viel. Ik heb daarom flink gas terug genomen met andere projecten om toch die 7 blogs per week te kunnen schrijven.

Het blijkt maar weer dat we allemaal van tijd tot tijd gas terug moeten nemen om nieuwe energie op te doen. Dat is bij mij niet anders.

Ik heb al veel geschreven over commitment en ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat ik het bijltje erbij neer had gelegd als ik mezelf niet gecommitteerd had aan 1000 dagen achterelkaar bloggen.

Hoe zwaar het proces af en toe ook is, het is de inspanning meer dan waard. Het hoofddoel is en blijft mijn gedachten ordenen en mijn visie scherpstellen over zaken, waardoor ik waarde kan toevoegen aan het leven van anderen.

Op naar de 600!

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
link