Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

Blog 400

Soms heb je het idee dat 5 minuten een eeuwigheid duurt en soms vliegt een week zomaar voorbij. Ik ben nu 400 dagen achterelkaar aan het bloggen en ik kan je zeggen: De tijd vliegt!

Weet je wat het mooiste is van een commitment hebben? Dat je niet meer hoeft na te denken over je keuzes. Je hoeft niet te denken: Ga ik morgen wel of niet bloggen? Je doet het gewoon.

Je denkt alleen nog: Wat zal ik vandaag eens schrijven? En dan begin je. Voordat je het weet heb je een heleboel regels op papier staan en ben je je visie over een bepaald onderwerp aan het scherpstellen.

Toch heb ik in de periode tussen de 300 en 400 blogs ook een aantal diepte blogs uitgewerkt. Deze kostten echt tijd en veel inspanning. Drie voorbeelden daarvan zijn de blogs die ik heb uitgewerkt over onze hersenen en de invloed daarvan op onze communicatie en ons gedrag.

Dat zijn deze drie blogs:

Dit zijn blogs waar ik minstens twee maanden intensief aan gewerkt heb en wat ik nooit voor elkaar had kunnen krijgen zonder het team dat me hierin ondersteund heeft.

Het mooie aan het schrijven van blogs is dat je visie scherp wordt over een bepaald onderwerp en dat je het dus ook aan anderen kunt uitleggen.

Momenteel ben ik naast de zeven blogs die ik wekelijks schrijf hard aan het werken om mijn visie over ORK uit te werken. OKR is een effectieve manier om doelen te stellen en transparantie binnen je organisatie te creëren.

Ook dit is weer een mega project. Het is zelfs zo groot dat ik heb besloten om er een aparte ORK pagina aan te wijden. Deze pagina is de komende maanden voortdurend in ontwikkeling.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram