Ben productief

Om productief te zijn is het zaak om jezelf voortdurend te focussen op taken die werkelijk het verschil maken.

Om productief te zijn moet je eerst achterhalen wat je belangrijkste prioriteiten (taken) zijn. De 80/20 regel en de Action Priority Matrix helpen je hierbij.

Wanneer je eenmaal je belangrijkste taken scherp in beeld hebt, is de volgende uitdaging om stappen voorwaarts te maken. Hoe zwaar de uitdaging dan ook mag zijn. Het +1 Concept is een effectieve strategie die helpt om voortdurend kleine stapjes voorwaarts te zetten.

De enige methode die er werkelijk voor zorgt dat jij jouw creatieve potentieel omzet in zichtbare, tastbare en voelbare resultaten is door massaal actie te ondernemen. Stel je focus scherp en pas het +1 concept toe.

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram