Ben jij een wannabee of een doeabee?

Er zijn twee soorten mensen op deze planeet. De mensen die lullen en de mensen die poetsen.

De wannabees van deze wereld praten altijd over wat ze graag willen doen of willen zijn.

Morgen starten ze met afvallen, beginnen ze aan een opleiding of gaan ze minder wijn drinken. Als je deze wannabees vervolgens een paar weken later tegenkomt blijkt het dat ze geen enkele verandering hebben doorgevoerd. Ze zitten nog steeds in de ‘I want to be’ fase.

Aan de andere kant van het universum wonen de doeabees. Dit zijn professionals die hun acties voor zich laten spreken. Als je deze personen na een tijdje weer spreekt, dan hebben ze zich op allerlei gebieden ontwikkeld.

Ze ontwikkelen nieuwe businessmodellen, trainen om bepaalde vaardigheden te optimaliseren en ondernemen direct actie. Kortom: deze personen zijn voortdurend aan het investeren in hun eigen ontwikkeling.

Het zijn de doeabees die weerstand overwinnen en nieuwe dingen mogelijk maken. In tegenstelling tot die zeverzakken van een wannabees die geen fuck voor elkaar krijgen!

Als jij jezelf nu herkent in een wannebee, dan hoop ik dat je je aangesproken voelt en dat je jezelf snel transformeert naar een doeabee. Het gaat je leven positief veranderen, geloof me maar.

En voor al die rebelse, stronteigenwijze doeabees is dit mijn boodschap: Keep on going you crazy motherfuckers!

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
link