Alles wat je geen aandacht geeft wordt zwakker

Als je de natuur goed observeert dan kom je erachter dat er maar twee fases zijn in het leven: iets groeit of iets neemt in kracht af. De natuur kent geen stilstand. Wij zijn onderdeel van de natuur en dit principe geldt dus ook voor ons. Een spier die je niet traint wordt niet sterker en behoudt niet dezelfde kracht, maar wordt juist zwakker. Je vergeet woorden en zinnen van een vreemde taal wanneer je deze een tijdje niet gesproken hebt. Voor alles in het leven geldt de regel: het wordt sterker of het wordt zwakker. Alles wat jij aandacht geeft voorzie je van nieuwe energie en daar vindt uiteindelijk groei plaats. Alles wat je geen aandacht geeft dat wordt zwakker.

Geen hogere wiskunde toch?

Ronnie couwenberg

Ronnie Couwenberg is Pitch Trainer/Coach voor ondernemers, voetbalcoaches en prestatieteams die willen winnen. Hij ontwikkelde hiervoor de ‘Pitchen om te Winnen’ methode. Een unieke aanpak die zich focust op het vinden van duidelijkheid, het creëren van emotionele connectie en het overtuigend overbrengen van je boodschap.

Download De Pitch-kaart

Winnend pitchen begint met het vinden van duidelijkheid
Contact
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram