Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

8 zaken die je niet kunt uitbesteden

 1. Workout
  Je kunt niemand een workout voor je laten doen. Je zal zelf aan de bak moeten als je een vitaal en energiek lichaam wilt.
 2. Authentieke content produceren
  Je kunt een tekstredacteur inhuren om teksten beter te formuleren of taalfouten eruit te laten halen. Maar niemand kan de teksten schrijven zoals ze in jouw ziel leven. Je kunt mensen inhuren om je video's te bewerken en te monteren. Maar jouw koppie moet voor de camera als je een personal brand wil opbouwen.
 3. Mediteren
  Je kunt niet iemand anders verantwoordelijk houden voor het verruimen van jouw bewustzijn en het creëren van innerlijke rust.
 4. Voelen
  Sommige emoties in het leven zijn zo heftig dat je ze liever niet wilt voelen. Maar juist het vermijden van gevoelens zorgt ervoor dat je spanning vasthoudt. Niemand kan voor jou voelen. Lees de blog over spanning loslaten.
 5. Pitch
  Een inspirerende pitch maakt mensen enthousiast. Jouw idee moet door jou overgedragen worden. Anderen kunnen je helpen om je pitch zo goed mogelijk in te vullen, maar alleen jijzelf kan jouw idee via een pitch werkelijk tot leven brengen.
 6. Quality-time
  Met familie en vrienden waardevolle momenten beleven.
 7. Geloven in jezelf
  Een ander kan je stimuleren en ondersteunen in moeilijke fases, maar niemand kan jouw geloof beïnvloeden. Dit is onmogelijk als jij daar niet mee instemt. Kies voor een mindset die je in je kracht zet.
 8. Op vakantie gaan
  Ondernemers zijn vaak harde werkers. Toch is het belangrijk om regelmatig even een stapje terug te doen en jezelf te voorzien van nieuwe energie. Ook dit kun je niet uitbesteden. Neem af en toe een lekkere vakantie.
©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved