Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

2020, de start van een nieuw decennium

Volgens mij zijn er in het leven twee wegen. De ene weg is de weg waar je werkt aan het realiseren van je grootste dromen en de andere weg ... tja vul zelf maar in waar die naartoe leidt.

Als ik je één advies mag geven voor het komende decennium dan is het dit: Zorg dat je jouw personal brand op de kaart zet.

Iedere dag weer wordt de markt overspoeld met nieuwe freelancers en jong talent. De manier waarop jij je onderscheidt in deze drukbezette markt is door authenticiteit, kwaliteit en inspirerende verhalen. Dit vraagt om zelfonderzoek waarbij je moet achterhalen wie je werkelijk bent en welke impact je in de wereld wilt creëren.

Middelmatigheid krijgt het zwaar en moet heel hard werken voor een klein beetje rendement. Zorg er daarom voor dat je je ontwikkelt. Jouw personal brand moet daadkrachtig in de markt gezet worden. Jij bent het merk. Dit is je startpunt. Begin hier en begin nu.

De wereld zit te wachten op jouw unieke talenten, maar de wereld zit niet te wachten op onzekerheid en onduidelijkheid. Ben authentiek, lever kwaliteit en overtref de verwachtingen van anderen. Ontwikkel je iedere dag. Dat is de norm. Dat is de weg die leidt naar het realiseren van je grootste dromen.

Ik wens je het allerbeste toe voor dit jaar en het komende decennium.

Nu wordt het tijd om jouw dromen om te zetten in realiteit.
Één woord volstaat: Actie.

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved