Vind je weg naar duidelijkheid met de 
Pitch-kaart.

20 zure minuten per dag zijn de gamechangers

Lang niet alles is leuk aan het ondernemerschap. Maar sommige zure dingen zijn wel noodzakelijk voor het runnen van je business.

Begin 2016 ben ik overgestapt op digitaal boekhouden. Mijn beste beslissing ooit. Maar voordat ik helemaal wist welk programma ik nodig had, welke accountant bij me past en hoe het programma werkt, was ik alweer twee maanden verder. Ik heb niet veel plezier beleefd aan het proces moet ik eerlijk zeggen. Het heeft me zelfs een paar grijze haren opgeleverd. Maar nu dit proces eenmaal achter de rug is ben ik zo blij dat de financiële administratie staat en ook nog grotendeels geautomatiseerd is. Het was zeker de moeite waard.

Sommige zaken die ‘moeten’ gewoon. Ze zijn cruciaal voor je business. Wat moet dat moet, moet je maar denken. Ik wil je daarom uitdagen voor de 30 dagen challenge. De voorwaarden zijn:

  1. Kies een taak waar je tegenop ziet om je 30 dagen aan te committeren.
  2. Ga er elke dag minimaal 20 minuten mee bezig.

Wedden dat deze challenge een geweldige verandering teweeg brengt. Het schrijven van een boek, een nieuwe website lanceren of een software programma onder de knie krijgen: begin met 20 minuten per dag. Ik schreef eerder over The 20-mile March en het +1 Concept. Deze 20 minuten gaan echt het verschil maken.

Ga jij jezelf 30 dagen lang committeren om iedere dag 20 minuten aan ‘jouw’ taak te werken? Dit is een gesloten vraag: het antwoord is ‘ja’ of ‘nee’.

Half werk doen we niet aan!

©2024 Ronnie Couwenberg - All Rights Reserved